Life coaching (Connie)


Life coaching richt zich op vragen die in de persoonlijke levenssfeer liggen. Coaching stimuleert persoonlijke groei en versterkt jouw innerlijke kracht en zelfvertrouwen.

Je wilt ….

• lekker in je vel zitten
• je geïnspireerd en blij voelen
• meer balans ervaren op emotioneel of praktisch vlak
• meer veerkracht en zelfvertrouwen
• je energiek voelen
• zelf aan het stuur staan van jouw leven

Obstakels

Soms heb je echter het gevoel dat je vast zit. Je probeert van alles en toch lukt het maar niet om de situatie te doorbreken. Je persoonlijke welzijn staat onder druk. Er zijn oude of nieuwe gebeurtenissen, emoties of gedachten die je uit evenwicht brengen. Ze belemmeren je om voluit van het leven te genieten. Het kan zijn dat je bekend bent met de oorzaak, het kan ook zijn dat je niet precies kan duiden waar het mee te maken heeft.

Moed

Het vraagt moed om te erkennen dat je er zelf of met hulp van dierbaren niet uitkomt. Dit erkennen is ook de eerste stap in het veranderingsproces. “Ik heb van alles geprobeerd, maar niets lijkt te helpen.”, zei een klant mij eens. En juist dát moment was het startsein om de volheid van het leven weer toe te laten.

Coaching

Als begeleider loop ik een stukje met je mee, zodat je weer grip op je leven krijgt. Ik luister naar je verhaal, stel vragen en reik oefeningen aan. Regelmatig krijg je ook opdrachten en oefeningen om thuis mee aan de slag te gaan. Ik werk vanuit een holistische psychotherapeutische visie. Dat betekent dat ik naar het totaal kijk. Dus, waar nodig belicht ik het mentale, emotionele, fysieke, spirituele (zingeving) en/of het sociale aspect. Jouw verhaal en jouw beleving zijn voor mij het uitgangspunt. Bewust kies ik voor een combinatie van verschillende technieken en invalshoeken. Naast het gesprek, werk ik graag met ervaringsgerichte oefeningen zodat de wijsheid van het lichaam kan spreken. Ik maak o.a. gebruik van familie-opstellingen, opstellingen van het verlangen, het levensverhaal, energetische technieken, emotioneel lichaamswerk, mindfulness en creatieve technieken.

Werkwijze

In het eerste gesprek verkennen we de huidige situatie en kijken naar wat nodig is om verandering te bewerkstelligen. We stemmen dan ook het aantal en de duur van de sessies af. De kosten bedragen € 80,00 per gespreksuur.

De coach: Connie van der Zwan

Sinds 2005 begeleid ik, vanuit mijn eigen praktijk, mensen met uiteenlopende vragen op het gebied van leven en werk. Daarvoor had ik verschillende banen in Human Resources en mijn loondienstperiode heb ik afgesloten met een baan als coördinerend leidinggevende. Naast een basisopleiding in Personeelsmanagement (HBO & WO), heb ik een stevige opleidingsachtergrond in verschillende coachings- en therapeutische richtingen. Nog steeds ben ik op zoek naar technieken of combinatie van technieken die een duurzame ontwikkeling in gang zetten.

Inspiratie

Leef je innerlijke kracht en wijsheid! Leef je eigen leven! Deze zinnen inspireren mij steeds weer om zelf stappen te zetten en om een gids te zijn voor andere in het proces van ‘worden wie je bent’!

Afspraak maken

Op donderdag werk ik in Roelofarendsveen, bij Yoga-Touch, centrum voor mindful bewegen, Pasteurweg 53. Overige dagen werk in Alphen aan den Rijn. Voor een afspraak kun je bellen: 06-10844441, mailen naar connie@maconloopbaancoaching.nl of kijk op www.maconloopbaancoaching.nl

Ik ontmoet je graag!