In ons Centrum voor Mindful Bewegen aan de Pasteurweg 53 te Roelofarendsveen vinden deze activiteiten plaats.

Agenda:

* 15 juni; Yin Yoga XL Workshop

YIN Yoga XL WORKSHOP met KLANKSCHALEN

Vrijdagavond 15 juni, 19.00 uur tot 22.00 uur
We gaan weer 3 uur lang yoga ervaren. Houdingen, oefeningen, ademen, mediteren, tot rust komen! Het wordt weer een bijzondere workshop. Bij yin yoga zit je 3 tot 5 minuten in een houding waardoor het bindweefsel wordt opgerekt en er meer opening in het lichaam ontstaat.
Terwijl je in de yin yoga houdingen zit of ligt, komen de trillingen van de klankschaal voelbaar het lichaam binnen en er ontstaat ruimte op fysiek en energetisch niveau. De klank en trilling van de klankschalen hebben een prachtige helende werking.
Je lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water. Door het geluid en de trillingen van klankschalen resoneren je lichaamscellen mee. Daardoor ontspant en heelt je lichaam zich. De trilling zoekt een weg door het water van je lichaam om balans te maken. Evt. blokkades kunnen daardoor doorbroken worden. Ook kan een klankschaalsessie emoties los maken en kun je een emotionele en spirituele reiniging ondergaan. Door de klanken komt de gedachtestroom makkelijker tot rust en wordt je op een veilige manier naar een diepe ontspanning geleid. De werking van een klankschalensessie uit zich op alle niveaus; lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Je denkt dat 3 uur lang is, maar het is zo voorbij.
De workshop eindigt met een heerlijk kopje thee en wat lekkers.
Wil je eens wat dieper in de Yin Yoga houdingen duiken?
Dan ben je van harte uitgenodigd om mee te komen doen aan deze workshop!
Ervaring met yoga is niet nodig!
Opgave is noodzakelijk
Ylonka, info@yoga-touch.nl ovv Yin XL-15juni Kosten: €25,00 pp
Docent; Ylonka Kramers

Eventueel wordt deze workshop in juli herhaald, nl. vrijdagavond, 20 juli!

Wij heten jullie van harte welkom!